Ce conţine îngheţata care are mai puţine calorii decât un măr, produs inventat de doi fraţi

Ce conţine îngheţata care are mai puţine calorii decât un măr, produs inventat de doi fraţi

Îngheţata Oppo nu conţine zahăr şi nici frişcă/FOTO www.careeraddict.com

Cei care vor să savureze o îngheţată în aceste luni caniculare de vară nu trebuie să-şi mai facă griji pentru siluetă. Există un sortiment de desert care conţine mai puţine calorii decât un măr, scrie Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îngheţata Oppo are un gust delicios, dar nu conţine zahăr şi nici frişcă, de aceea are şi foarte puţine calorii. Pentru a-i păstra totuşi gustul dulce, producătorii au folosit frunză de stevia, care este un îndulcitor natural, dar şi ulei virgin de cocos, pentru o aromă deosebită.

Astfel, două linguriţe de îngheţată conţin numai 85 de calorii, adică mai puţine decât un măr mare. O cutie costă echivalentul a 5,50 lire sterline.

Îngheţata Oppo este vândută în mai multe variante de arome: ciocolată cu spirulină, caramel sărat cu lucuma (un fruct din Peru), vanilie de Madagascar cu baobab.

Oppo este produsă de doi fraţi, Charlie şi Harry Thuillier, care au descoperit potenţialul nutritiv al uleiului de cocos în timpul unei excursii exotice. Astfel s-a născut ideea acestei îngheţate, din dorinţa de a înlocui toate ingredientele nesănătoase cu variante naturale şi dietetice.

Oppo a fost lansată în anul 2014, după 25 de luni de cercetare şi experimente. Cei doi tineri speră ca în scurt timp produsul lor să fie disponibil pe scară largă, nu doar în câteva magazine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: