Reţeta clasică pentru caltaboşul delicios de pe masa de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Care sunt cele mai importante mirodenii pentru caltaboş şi cârnaţi? În primul rând, ar fi usturoiul, al cărui gust înţepător se combină de minune cu carnea de porc (în reţeta clasică de calatboş nu este musai să pui). Ce să mai zicem de boiaua iute şi de cea dulce, pe care le pui cu grijă, ca să dai cârnaţilor culoare şi iuţeală… Ar mai fi câteva condimente pe care le pui doar dacă-ţi plac foarte mult: ienibahar, rozmarin, măghiran, coriandru.

Caltaboş. Reţeta clasică – Ingrediente

1 kg carne de porc
150 g slănină
100 g orez
2 cepe
1/4 plămân de porc
boia de ardei dulce
2 foi de dafin d sare
piper boabe şi măcinat
intestine groase de porc

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite