Bloggeri culinari celebri au dezvăluit tehnicile de gătit pe care le-au învăţat de-a lungul anilor

Bloggeri culinari celebri au dezvăluit tehnicile de
gătit pe care le-au învăţat de-a lungul anilor

Tehnici de gătit de la bloggeri celebri

Cum se pot fierb pastele fără să se lipsească între ele, care este secretul unui blat de cheesecake crocant sau cu ce se curăţă grătarul, sunt doar câteva din secretele publicate de bloggeri celebri din toată lumea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Indiferent de cât de bines au rău gătiţi, nu există niciun motiv să vă supăraţi dacă orezul nu iese bine sau crusta de pui nu seamănă cu cea din poza revistei din care aţi preluat reţeta. Orice poate fi învăţat. Cel mai important lucru este să cunoaşteţi toate caracteristicile care dau preparatelor un gust de neuitat.

Bright Side a realizat o selcţie de trucuri culinare de la bloggeri celebri:

Programaţi cuptorul la temperature recomandată în reţetă

Temperatura de coacere este foarte importantă atunci când vine vorba de grosimea şi textura prăjiturilor şi plăcintelor.

Cum se păstrează carnea de pui suculentă

Pentru ca puiul să fie suculent, încercaţi să-l ţineţi o jumătate de oră în apă caldă sărată, înainte de a-l băga la cuptor.

O modalitate rapidă de a găti un ou este folosirea cuptorului cu microunde

Aceasta este o opţiune bună pentru cei care se grăbesc şi vor să pregătească un mic dejun rapid. Tot ce trebuie să faceţi este să spargeţi un ou într-o ceaşcă, să-l acoperiţi cu o farfurie şi să-l puneţi în cuptorul cu microunde timp de 1 minut.

Utilizaţi foarfece de bucătărie atunci când taiaţi carnea de pui

Majoritatea celor care gătesc sunt obişnuiţi să taie carnea de pui cu un cuţit. Se pare că există o modalitate mai eficientă şi mai rapidă de a face acest lucru - foarfece de bucătărie.

 Cum să găteşti blatul perfect pentru cheseecake

Pentru a găti un blat perfect, folosiţi ingrediente reci. Untul rece, făina rece şi zahărul rece ajută aluatul să nu se topească înainte de începerea procesului de coacere, ceea ce va face ca blatul să fie uşor crocant.

 Curăţaţi grătarul cu ajutorul unei cepe

Pentru a curăţa grătarul, pur şi simplu utilizaţi o ceapă. Tot ce trebuie să faceţi este să o tăiaţi în jumătăţi şi să frecaţi grătarul.

Pastele ţinute la rece nu se vor lipi

Dupa ce aţi făcut paste, puneţi-le într-o pungă pe care o introduceţi în apă rece timp de 1,5 ore - va împiedica să se lipească fără a fi nevoie să adăugaţi ulei.

 

citeste totul despre: