Beneficiile seminţelor de chia. Slăbeşte şi tu cu ele

Beneficiile seminţelor de chia. Slăbeşte şi tu cu ele

Beneficiile seminţelor de chia. Slăbeşte şi tu cu ele

Ai foarte multe motive pentru care să adaugi seminţele chia în alimentaţia ta. Acestea sunt pline de minerale, vitamine şi acizi graşi, care ajută organismul să lupte împotriva bacteriilor dar şi să funcţioneze corect. Tot aceste seminţe sunt cele care ajută la reglarea greutăţii şi luptă împotriva radicalilor liberi, atât de dăunători organismului tău.

Beneficiile seminţelor de chia

 

Reprezintă o sursă de energie

 
Chia reprezintă o sursă de energie, de care ai nevoie întreaga zi. Sunt bogate în proteine. 14% din conţinutul lor reprezentând proteina. Atât pentru treburile zilnice, cât şi pentru antrenamentele la sală, seminţele chia sunt ideale pentru organismul tău.
 

Ajută la formarea masei musculare

 
Datorită aportului de fibre şi proteine, seminţele chia ajută la regenerarea ţesuturilor, ceea ce le face perfecte pentru perioadele de efort fizic. Adaugă-le la salate sau la alte mâncăruri.
 

Ameliorează durerile articulare

 
Acizii Omega-3 pe care îi conţin seminţele de chia ajută la reducerea semnificativă sau chiar la stoparea completă a durerilor de articulaţii.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: