Baghetă crocantă umplută cu usturoi, caşcaval şi verdeaţă

Baghetă crocantă umplută cu usturoi, caşcaval şi verdeaţă

Baghetă crocantă umplută cu usturoi, caşcaval şi verdeaţă FOTO applefactory.com

Pentru zilelel în care timpul devine o problemă iar ideile pentru prânz sunt limitate, puteţi încerca reţeta de baghtă umplută cu usturoi, caşcaval ras şi verdeaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

·  1 baghetă

·  3 fire de usturoi verde 

·  200 g caşcaval ras

·  1/2 pachet de unt

·  pătrunjel

·  sare

Mod de preparare:

Toacă usturoiul. Amestecă-l cu untul (pe care-l ţii în prealabil la temperatura camerei să se înmoaie) şi cu jumătate din caşcavalul ras. Adaugă puţină sare şi jumătate din pătrunjelul tocat.

Crestează pâinea astfel încât să formezi un model, fără să ajungi însă la baza acesteia.

Umple crestăturile cu amestecul de unt, caşcaval şi usturoi. Presară restul de caşcaval şi dă la cuptor să se rumenească. Se serveşte caldă, ornată cu pătrunjel.

Sursă: restaurantedelux.ro

 

citeste totul despre: