Aparatul care transformă apa de la robinet în bere a devenit realitate: când se va lansa pe piaţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veste bună pentru băutorii de bere. Firma SodaStream a reuşit să producă un concentrat care poate fi folosit cu aparatele pentru făcut sifon ale companiei, aşa că aparatul funcţionează ca un instant de bere.

Firma israeliană SodaStream, care produce sisteme de carbonare a apei, a anunţat că până la sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor, va lansa pe piaţă un kit pentru bere care poate fi folosit cu aparatele lor. 

Mai exact, firma a reuşit să producă un tip de concentrat pentru bere care poate fi folosit cu aparatele care carbonatează apa de la robinet. Astfel, oricine poate face bere acasă, cu apă de la robinet şi concentratul special, prin simpla apăsare a unui buton.

Kitul pentru bere, numit Beer Bar, va transforma aparatele SodaStream într-un fel de microberării, capabile să ofere bere de casă în câteva secunde, după adăugarea concentratului „Blondie”. 

Licoarea bahică rezultată are 4,5% alcool, iar dintr-un litru de concentrat se obţin trei litri de bere. Un kit pentru producerea berii, care include două pahare şi un litru de concentrat, va costa 10 euro.

Pentru început, aparatele pentru bere vor fi testate pe pieţele din Germania şi Elveţia, iar în funcţie de interesul arătat de consumatori se vor lansa la nivel internaţional până la începutul anului 2017, după cum a declarat un reprezentant al companiei citat de portalul de ştiri odditycentral.com.

image

FOTO odditycentral.com


 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite