Şefii de restaurante: Meniurile nu sunt cărţi, ca să trecem în ele toate informaţiile despre mâncare

Şefii de restaurante: Meniurile nu sunt cărţi, ca să trecem în ele toate informaţiile despre mâncare

Cătălin Mahu, proprietarul lanţului de restaurante „La Mama“ FOTO wall-street.ro

Şefii de restaurante cred că obligativitatea ca meniurile din restaurante să includă informaţii privind valoarea energetică şi conţinutul de grăsimi, acizi graşi saturaţi, glucide, proteine, zaharuri şi sare este "o mare prostie, ilogică şi fără rost", care va face meniurile să arate ca nişte cărţi.

"Faptul ca deja punem pe ultima pagina a meniurilor alergenii inteleg, dar sa adaugam si celelalte lucruri mi se pare ilogic si fara rost. Meniurile nu sunt o teza de doctorat de biochimie. O sa cauti felurile de mancare in meniu si n-o sa le gasesti de atatea informatii", a spus Catalin Mahu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările