VIDEO Tot ce trebuie să ştii despre noua Dacia Sandero Stepway

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacia Sandero Stepway – probabil noul superstar din gama Dacia. Un crossover care vine cu un plus uriaş raportat la vechea generaţie.

Dacia Sandero Stepway - Dimensiuni

Noua generaţie are o lungime de 4.099 mm ( +10 mm), o lăţime de 1.848 mm/ 2.007 mm luând în calcul şi oglinzile laterale ( +87 mm), înălţimea este de 1.587 mm ( -28 mm), ecartament faţă 1.519,9 mm ( +30,9 mm), ecartament spate 1.508,9 mm (+16,9 mm), ampatament 2.604 mm ( +15 mm).

Portbagajul oferă un volum apreciabil. În cazul modelului Sandero, acesta dispune (în funcţie de versiune) de un planşeu cu două nivele, cu o capacitate totală de 328 litri (310 litri +18 litri). Un plus de 8 litri comparativ cu vechea generaţie.

Exterior

Dacia Sandero Stepway este uşor de identificat datorită capotei specifice, cu bosaje proeminente precum şi a ornamentelor cromate dispuse deasupra proiectoarelor de ceaţă. Denumirea modelului este vizibilă sub forma unei monograme amplasate în partea inferioară a calandrului. Barele faţă şi spate integrează un scut de protecţie a cărui culoare este impregnată în material, astfel încât aspectul său nu este afectat de micile zgârieturi.

Blocurile optice faţă şi spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură luminoasă în formă de „Y” a mărcii Dacia. Atât în faţă cât şi în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lăţime mai mare a vehiculelor.

Dacia Sandero Stepway afişează elemente de design specifice universului modelelor crossover, printre care o gardă la sol supraînălţată, de 174 mm (+ 41 mm faţă de Sandero), datorată în principal diametrului mai mare al anvelopelor, bare de pavilion inscripţionate şi protecţii atât laterale cât şi la nivelul pasajelor roţilor. Roţile cu diametrul de 16” sunt echipate cu jante « Flexwheel », jantele din aliaj fiind disponibile opţional.

Toate informaţiile oficiale despre a trei ageneraţie Dacia Logan pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite