VIDEO Test Drive Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé - ce poţi cumpăra cu 133.000 de euro

VIDEO Test Drive Mercedes-AMG
GLE 53 4MATIC+ Coupé - ce poţi cumpăra cu 133.000 de euro

Mercedes-AMG GLE Coupé nu este pentru toată lumea – asta e clar. Până la urmă vorbim despre unul dintre cele mai impozante SUV-uri pe care le poţi cumpăra, plin de tehnologie, cu un motor exploziv şi cu un preţ pe măsură, care începe de la aproape 100.000 de euro. Ce poţi cumpăra cu aceşti bani? Haideţi să descoperim.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Dacă preţul de listă al versiunii testate de noi, respectiv AMG 53, porneşte de la 99.750 de euro este clar că un model bine echipat va trece cu uşurinţă de 130.000 de euro, aşa cum a fost cazul maşinii noastre de test. Şi de aici se naşte întrebarea – ce cumperi, de fapt, de aceşti bani? În primul rând cumperi un SUV premium de clasă mare, iar de aici decurg o serie importantă de elemente care justifică preţul – calitatea materialelor, cele mai noi şi avansate tehnologii de pe piaţă, spaţiu generos pentru cinci pasageri, o ţinută de drum sigură şi rafinată, iar toate aceste detalii sunt condimentate de acronimul AMG, care în acest caz nu este doar o denumite pentru o echipare, ci este “the real deal”, un AMG adevărat la toate capitolele. Ce propune acest pachet?

 

VIDEO REVIEW

 

Testul complet cu galerie foto poate fi citit pe ADEVARUL AUTO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările