VIDEO Lamborghini Aventador SVJ a parcurs Nürburgring Nordschleife în 6:44.97 minute

VIDEO Lamborghini Aventador SVJ a parcurs Nürburgring Nordschleife în 6:44.97
minute

Lamborghini Aventador SVJ

Lamborghini Aventador SVJ urmează a fi prezentat oficial de italieni în curând. Dar pentru a mobiliza ceva mai multă atenţie în jurul acestui eveniment, s-a parcurs un tur pe Nürburgring Nordschleife în sub 7 minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aventador SVJ se doreşte o versiune ceva mai performantă a unui supercar care deja oferă 700 CP şi un sprint până la 100 km/h în aproximativ 3 secunde.

Aventador LP 750-4 SV a reprezentat baza acestei noi versiuni ce urmează a fi prezentată. În primul rând a fost optimizat raportul putere/masă prin reducerea masei. Pe lângă pachetul aerodinamic activ ALA 2.0, modelul a primit un nou pachet aerodinamic fix. A fost preluat sistemul de direcţie integrală de la LP 750-4 SV, doar că acesta a fost recalibrat pentru a lucra optim cu sistemul de tracţiune integrală care a primit şi el modificări.

Lamborghini Aventador SVJ este echipat cu pneuri Pirelli P Zero Corsa special dezvoltate pentru acest model. Timpul stabilit pe Nürburgring Nordschleife a fost stabilit însă cu pneuri Pirelli P Zero Trofeo R.

În gama Lamborghini, SV simbolizează SuperVeloce, iar J de la Jota. În tradiţia Lamborghini, Jota este sufixul care identifică un model de stradă pregătit pentru circuit. Modelul va fi prezentat în mod oficial în California la Monterey Car Week.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările