VIDEO Tot ce trebuie să ştii despre noua Dacia Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dacia logan 2020

Dacia a publicat astăzi toate informaţiile despre noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway alături de o galerie completă de imagini. Să descoperim detaliile noii generaţii Dacia Logan.

Trebuie să punctăm faptul că noile generaţii Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway sunt construite pe aceeaşi platformă cu noua generaţie Renault Clio.

Dacia Logan - Dimensiuni

Noua generaţie are o lungime de 4.396 mm ( +38 mm), o lăţime de 1.848 mm/ 2.007 mm luând în calcul şi oglinzile laterale ( +115 mm), înălţimea este de 1.501 mm ( -16 mm), ecartament faţă 1.532,6 mm ( +36,6 mm), ecartament spate 1.518,7 mm (+32,7 mm), ampatament 2.649 mm ( +14 mm).

Portbagajul noii generaţii este unul dintre cele mai mari din segmentul B, oferă 528 litri (+ 18 litri). Înălţimea bazei de încărcare a portbagajului a fost coborâtă cu 19 mm pentru o ergonomie mai bună. Portbagajul va putea blocat/ deblocat şi deschis din cheie sau card, închiderea realizându-se manual, lucru valabil pentru toate niveluri de echipare. Va fi disponibil şi un accesoriu format din patru piese care vor permite organizarea spaţiului din portbagaj.

Exterior

Blocurile optice faţă şi spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură luminoasă în formă de „Y” a mărcii Dacia. Datorită acesteia, Noul Logan beneficiază de o identitate puternică. Atât în faţă cât şi în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lăţime mai mare a vehiculelor.

Mânerele uşilor au de acum o formă mai ergonomică şi sunt mai uşor de utilizat.

Toate informaţiile oficiale despre a trei ageneraţie Dacia Logan pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite