Un miliardar ceh a condus cu 417 km/h pe o autostradă în Germania şi a postat imaginile pe internet VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radim Passer FOTO Captură Video
Radim Passer FOTO Captură Video

Miliardarul ceh Radim Passer s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 km/h pe o autostradă în Germania. Ulterior, Parchetul din oraşul german Stendal, landul Saxonia-Anhalt, a deschis o anchetă, relatează Agerpres.

Radim Passer a depăşit cu mult limita de viteză „recomandată” din Germania. Mai mult, miliardarul s-a filmat, în cursul anului 2021, mergând cu 417 km/h la volanul unui autoturism Bugatti Chiron, în timpul zilei, pe autostrada dintre Berlin şi Hanovra, iar videoclipul l-a postat pe canalul său de Youtube la jumătatea lunii ianuarie. 

„Mulţumim lui Dumnezeu pentru siguranţa şi condiţiile bune care ne-au permis să atingem viteza de 417 km/h!”, scrie sub videoclip Radim Passer, menţionând că „vizibilitatea a fost bună şi că maşina lui are capacităţi de frânare care, din punctul său de vedere, permit o asemenea viteză”.

Videoclipul, vizionat de peste 9 milioane de ori pe Youtube, a atras şi atenţia autorităţilor. Parchetul din Stendal a deschis luni o anchetă pentru cursă „individuală” interzisă, acuzaţie formulată atunci când un şofer, potrivit codului penal, „se deplasează cu o viteză neadaptată şi într-o manieră imprudentă care încalcă grav codul rutier”, potrivit Agerpres

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite