Un Lamborghini Huracan nou-nouţ, făcut praf de o dubiţă

Un Lamborghini Huracan nou-nouţ, făcut praf de o dubiţă

Dauna Lamborghini Huracan Spyder pare totală. FOTO Twitter/Poliţia West Yorkshire

Proaspătul proprietar al unui Lamborghini Huracan Spyder, în valoare de aproximativ 220.000 de euro, poate concura la titlul de cel mai ghinionist şofer. Bolidul său de lux a fost făcut praf la doar 20 de minute după ce l-a ridicat din reprezentanţă.

Ghinion pur pentru proaspătul proprietar al unui Lamborghini Huracan din Marea Britanie. La doar 20 de minute după ce a achiziţionat maşina de la un dealer, bărbatul s-a oprit cu bolidul în mijlocul autostrăzii, din cauza unei neaşteptate probleme mecanice.

Şoferul unei dubiţe, care conducea regulamentar pe aceeaşi bandă, nu a putut evita impactul şi a intrat cu viteză în supermaşină, transformând-o într-un morman de fiare.
În urma impactului, şoferul dubiţei a suferit câteva răni minore. 
 
"E doar o maşină. Dar, în această situaţie, un Lamborghini nou-nouţ care s-a oprit din cauza unei defecţiuni mecanice a fost lovit din spate de un şofer nevinovat", a explicat Richard Whiteley, ofiţer de poliţie, care a constatat că şoferul dubiţei nu a avut nicio vină.
 
Modelul Lamborghini Huracan a fost desemnat de jurnaliştii de la Top Gear Supermaşina Anului 2014. Modelul are un motor V10 de 5.2 litri şi poate atinge 100 km/h în doar 2.9 secunde şi o viteză maximă de 325 de km/h. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: