Salonul auto de la Geneva a fost amânat pentru 2023 din cauza pandemiei

Salonul auto de la Geneva a fost amânat pentru 2023 din cauza pandemiei

Salon auto Geneva foto Facebook Masud Khalifazoda

Organizatorii Salonului Internaţional de Automobilism de la Geneva au anunţat joi că nu vor organiza evenimentul anul viitor, din cauza ”problemelor de la nivelul industriei legate de pandemia de Covid-19”, evenimentul urmând să fie organizat în 2023, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit organizatorilor, problemele directe şi indirecte legate de pandemie ”nu le-au lăsat nicio alternativă”.
 
Aceştia au făcut referire la restricţiile persistente de călătorie pentru expozanţi, vizitatori şi jurnalişti, precum şi la criza globală a semiconductorilor, care a făcut ca producătorii să aibă alte priorităţi.
 
Decizia a fost luată după ce ediţiile din 2019 şi 2020 au fost la rândul lor anulate în urmă răspândirii pandemiei de Covid-19.
 
”Pandemia nu este sub control şi reprezintă o mare pericol pentru un eveniment de amploare în interior. Am încredere că Salonului Internaţional de Automobilism de la Geneva va reveni mai puternic în 2023”, a spus preşedintele comitetului permanent al Salonului internaţional de automobilism, Maurice Turrettini.
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările