Renault Vitality obţine titlul de vicecampioană în sezonul din Campionatul European Rocket League

Renault Vitality obţine titlul de vicecampioană în sezonul din Campionatul European Rocket League

Lideri europeni la eSport, Team Vitality şi Groupe Renault au fost încântaţi să-şi vadă echipa Renault Vitality câştigând titlul de vicecampioană europeană în sezonul 9 din Campionatul European Rocket League.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul duminicii trecute, francezii şi-au asigurat locul pe podium, cu un scor de 4:1 cu FC Barcelona în semifinală, însă au obţinut doar 2: 4 în ultimul joc al zilei, fiind surclasaţi de echipa Dignitas. Jucătorii Renault Vitality au fost remarcaţi şi pentru performanţele lor individuale de-a lungul sezonului. Fairy Peak! a câştigat trofeul Golden Striker, în timp ce coechipierul său, Alpha54, a câştigat trofeul Clutch Playmaker. În ultima săptămână a sezonului, Fairy Peak! a doborât recordul pentru cele mai multe goluri într-un singur joc, marcând un total de 8.
 
Această ultimă realizare marchează o nouă etapă în dominaţia recentă a echipei Renault Vitality, care a câştigat un titlul de campioană mondială în sezonul 7 şi un titlu de vicecampioană mondială în sezonul 8, după ce au pierdut finala cu cei de la NRG cu 3: 4.
 
“Renault Vitality continuă să demonstreze talentul incredibil şi sunt mai mult decât fericit că pot adăuga un nou podium Rocket League în palmaresul nostru. Felicitări jucătorilor şi personalului antrenor care au muncit foarte mult pentru a face acest lucru posibil. Doresc, de asemenea, să mulţumesc partenerului nostru de titlu, Renault, care a sprijinit imens echipa şi care a jucat un rol cheie în susţinerea performanţei jucătorilor noştri.” Fabien Devide, President & Co-Founder, Team Vitality.
 
„Acest nou podium, câştigat de echipa noastră, Renault Vitality, demonstrează încă o dată importanţa dezvoltării unui ecosistem de coaching profesional pentru a permite sportivilor să îşi atingă obiectivele de performanţă. Suntem încântaţi să putem continua să împărtăşim experienţa noastră cu Team Vitality: atât cea din domeniul sporturilor, cât şi expertiza de înalt nivel sportiv a echipei Renault DP World F1®. Mulţumim jucătorilor noştri pentru performanţă şi pentru că reprezintă cu mândrie culorile Renault şi Team Vitality.” Fabrice Roche, Manager R.S. Racing Marketing & Communication
 
Renault a intrat în eSports în 2018, anunţându-şi parteneriatul cu Team Vitality şi crearea unei noi echipe, Renault Sport Team Vitality, care participă în Campionatul Rocket League şi Formula 1 Esports Series. Încă de la momentul lansării, parteneriatul a înregistrat o creştere semnificativă de performanţă, cu un salt de pe locul 10 pe locul 4 în Campionatul F1 Esports Series din 2019 şi acum obţine un nou titlu de vicecampioană europeană în Rocket League. În 2020 echipa a fost redenumită Renault Vitality pentru a ilustra forţa tot mai mare a parteneriatului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: