Primul test în România cu Dacia Spring VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia

Am plecat cu aşteptări moderate la testul cu Dacia Spring şi am descoperit o maşină care a depăşit ceea ce credeam că voi găsi, chiar dacă modelul testat este unul de preserie, care va primi îmbunătăţiri pentru versiunea de client. Primul test cu modelul electric de la Dacia clarifică multe răspunsuri la întrebări pe care, pe bună dreptate, lumea le-a ridicat.

Pentru că deja momentul datelor tehnice a trecut, Dacia Spring fiind deja prezentată de ceva timp, nu mă voi opri asupra acestora, pe care oricum fişa tehnică le expune foarte clar, ci mă voi axa în acest material asupra lucrurilor pe care lumea le-a tot întrebat în ultimele luni. Sunt întrebări pe care voi, cei care deja aţi precomandat maşina, dar şi alţii interesaţi de model, şi le-au pus pe bună dreptate. Să le luăm pe rând.

Cui i se adresează Dacia Spring?

Un aspect esenţial la acest capitol este să ai acces la o priză domestică, în locul de parcare. Asta simplifică modul în care poţi utiliza Dacia Spring pentru că în circa 14 ore, chiar şi la 10A, bateria este complet încărcată. În acest scenariu, peste noapte vei putea încărca mereu cât ai nevoie, ceea ce face din Spring maşina ideală pentru naveta zilnică, mai ales dacă este în mediul urban. Pe parcursul unei luni, zecile de drumuri scurte la cumpărături, mall, muncă sau întâlniri se vor mula ca o mănuşă pentru Spring.

Video review Dacia Spring

Testul complet, cu galerie foto, poate fi citit pe ADEVARUL AUTO.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite