Pe ce loc se situează românii în topul celor mai proşti şoferi din lume

Pe ce loc se situează românii în topul celor mai
proşti şoferi din lume

FOTO Arhiva

Trafic haotic, şoferi care nu respectă regulile de circulaţie sau poliţiştii rutieri, infrastructură deplorabilă, toate acestea au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai slabi şoferi din lume, dar şi al unui top în care se regăsesc cei mai buni dintre automobilişti. Şoferii români figurează pe lista neagră, alături de confraţii din Ecuador şi Indonezia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia britanică The Independent a prezentat un top al celor mai slabi, respectiv al celor mai buni şoferi din lume, conform datelor oferite de aplicaţia Waze, aplicaţia de navigaţie şi trafic cu cea mai mare comunitate din lume. În topul celor mai proşti şoferi figurează şapte ţări din America Latină, artă Statista, unul dintre cele mai mari portaluri de statistică din lume.

Topul celor mai buni şoferi este condus de Olandezi, cu 7.9 puncte, în timp ce Ungaria se află pe locul nouă din zece, cu 6.8 puncte.

În topul celor mai proşti şoferi, pe primul loc figurează El Salvador, cu 2.1 puncte, România pe locul 6, cu 3.7, la egalitate cu Indonezia şi Ecuador.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: