„Palatul pe roţi”, cea mai scumpă rulotă din lume costă 2,3 milioane de euro

„Palatul pe roţi”, cea mai scumpă rulotă din lume costă 2,3 milioane de euro

Rulota poate fi comandata si in varianta suflata cu aur FOTO:marchi-mobile.com

Rulotele au fost create de la bun început pentru a asigura un confort minim atunci când se pune problema unui drum lung. Această ideea a fost dusă la extrem de compania producătoare de maşini Marchi Mobili care a scos pe piaţa nu o rulotă, ci un adevărat „palat pe roţi” suflat cu aur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai scumpă rulotă din lume, denumită eleMMent Palazzo, a fost scoasă la vânzare în Dubai. Rulotă pare un cuvânt mult prea mic pentru această adevărată vilă de lux care are incluse în dotări un dormitor uriaş, un televizor cu diagonala de 100 de centimetri, bar propriu, şemineu şi chiar o terasă echipată cu tot ce este necesar pentru a organiza o petrecere pe capotă”, scrie „Daily Mail”.

Chiar dacă forma sa aduce mai degrabă cu o navă spaţială, eleMMent Palazzo poate fi considerată vârful de lance în materie de maşini de lux, complet echipate, cu dotări comparabile cu cele ale unei locuinţe.

O nouă eră în materie de maşini premium

Piesa de rezistenţă a acestei maşini este aşa numita funcţie „Sky Lounge”. Prin simpla apăsare a unui buton, rulota lungă de 12 metri se transformă într-un refugiu personal echipat cu bar, pardoseală încălzită şi jocuri de lumini. Mai mult, după o zi de folosire maşina comutează pe modul de spălare automată. Nu este de mirare că vehiculul se bucură de un real succes în rândul şeicilor bogaţi din ţările arabe.

„Oamenii sunt rareori atât de entuziasmaţi. După mulţi ani de dezvoltare, am reuşit să stârnim interesul în materie de mobilitate de lux. Seria eleMMent a companiei Marchi Mobili face parte din clasa segmentului premium de autovehicule, destinată celor care nu se uită la bani când vine vorba despre achiziţionarea unor produse extraordinare. Scopul nostru nu a fost doar să introducem o nouă linie de vehicule de lux, ci să deschidem o nouă eră. Iar acest lucru s-a realizat prin această capodoperă care se distinge de la prima vedere”, a declarat pentru „Daily Mail” unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei producătoare.

Considerată de unii un avion privat pe roţi, maşina este concepută pentru a satisface întocmai precum o aeronavă dorinţele oamenilor de afaceri sau a vedetelor atunci când sunt nevoiţi să călătorească pe distanţe lungi. Fiind destinată unor oameni excentrici, preţul maşinii este unul pe măsură, de peste 2,3 milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: