PAGO – asistentul care îţi plăteşte toate facturile, inclusiv RCA şi rovinieta

PAGO – asistentul care îţi plăteşte toate facturile, inclusiv RCA şi rovinieta

Până acum, cred că am uitat de două ori să plătesc rovinieta. Am uitat că cea plătită a expirat, şi am realizat, de fiecare dată, că sunt un mic infractor, în clipa în care am oprit într-o benzinărie să fac plinul, iar la coadă, cineva în faţa mea, de fiecare dată, îşi plătea taxa pentru un interval anume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Recent, m-am intersectat cu o aplicaţie care face asta pentru tine, are grijă să îţi plătească RCA şi rovinieta, dacă ai uitat, dacă au expirat. M-am documentat, aplicaţia ştia să plătească automat şi taxa de trecere a podului de la Feteşti, prin funcţia de localizare. Doar că această funcţie nu mai este disponibilă pentru că autorităţile române doresc ca lucrurile să fie cât mai ”fluente”, adică plăţile să se facă doar prin sistemele lor.

Pago - este o aplicaţie pentru smartphone (iOS şi Android) prin care pot fi plătite facturile de la peste 70 de furnizori de servicii de telecomunicaţii, energie, apă, salubrizare, cât şi alte tipuri de plăţi, gen RCA şi încărcări de credit pe mobil.

Este prima şi singura aplicaţie din România care permite plata, cu o singură confirmare, a tuturor facturilor lunare, cu cardul, dintr-un singur cont.

În loc de stat la coadă/recuperat parole online/scanat factură cu factură, apoi căutat număr de factură sau de client, ş.a.m.d., primeşti o notificare pe telefon şi alegi să le plăteşti când vrei tu. Mai mult – poţi plăti toate aceste facturi cu un singur gest, simplu, (“tap”) de apăsare a butonului ”Plăteşte” pe ecranul mobilului.

În acest moment se fac peste 1.000 de plăţi pe zi, iar numărul de utilizatori activi depăşeşte borna 40.000.

Recordul de plăţi cu o singură confirmare este de 33 facturi, la care procesarea şi confirmarea a durat 25 de secunde, de la comanda “Plăteşte” până la confirmarea că s-au plătit toate cele 33 de facturi.

Aplicaţia a fost lansată acum mai puţin de un an (în septembrie 2017), deci a crescut, în medie, cu aproape 4.500 de utilizatori activi pe lună = în fiecare zi, circa 150 oameni au instalat şi au rămas utilizatori activi ai Pago.

Aplicaţia are rating 4.6 pe Play Store şi 4.5 pe App Store, mai sus decât oricare dintre aplicaţiile băncilor sau ale furnizorilor de utilităţi şi este în top 3 cele mai apreciate aplicaţii din secţiunea Finanţe pe cele două magazine.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările