Noul Renault Captur, disponibil în România de la 15.900 euro

Noul Renault Captur, disponibil în România de la 15.900 euro

Renault deschide comenzile pentru noul Captur, modelul său pionier şi lider în Europa pe segmentul SUV-urilor urbane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă la debutul primei generaţii, în 2013, Captur avea un singur rival, colegul de alianţă Nissan Juke, astăzi în segmentul crossover/ SUV de clasă B vorbim despre 20 de propuneri. Prima generaţie Renault Captur a convins 13.252 clienţi din România. 

Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18” (în funcţie de versiune), un ampatament mărit (2,63 m sau +2 cm) şi 27 l pentru spaţiul de depozitare, inteligent distribuite în habitaclu. 

Oferta disponibilă în România include o gamă largă de motoare reproiectate, în mare măsură, pe benzină şi diesel. Împreună cu o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, aceste motoare propun o paletă largă de putere: de la 100 la 155 CP pentru benzină şi de la 95 la 115 CP pentru diesel. De asemenea, clienţii pot opta pentru versiunea GPL.
 
Încă de pe nivelul de echipare LIFE noul Captur propune iluminare LED Full Pure Vision, dar şi mai mult spaţiu şi modularitate în comparaţie cu generaţia anterioară. Lista echipamentelor standard include noutăţi şi exclusivităţi pentru acest segment: un pachet complet de siguranţă activă cu păstrarea benzii de circulaţie, frânare de urgenţă activă, detectarea pietonilor şi a bicicliştilor, alertă privind distanţa de rulare, recunoaşterea semnelor de circulaţie, cruise control, aprindere automată a farurilor şi apel de urgenţă. Pentru partea de siguranţă pasivă modelul este prevăzut cu şase airbag-uri, suport Isofix, un tablou de bord digital de 4,2'', banchetă culisantă de 16 cm care poate fi pliată 1/3 sau 2/3, geamuri electrice şi oglinzi electrice încălzite.
Nivelul de echipare ZEN adaugă, spre deosebire de LIFE, tehnologia EASY LINK cu ecranul de 7'' compatibil cu Android Auto şi Apple CarPlay, aer condiţionat manual, jante din aliaj de 17'', card de tip „hands free”, padele la nivelul volanului pentru cutia EDC şi oglinzi rabatabile electric.
 
În ceea ce priveşte versiunea INTENS, aceasta oferă aer condiţionat automat, jante din aliaj de 18'', semnătura luminoasă în forma literei "C", vopsea în două culori în standard, asistenţă la parcarea cu spatele, EASY LINK cu ecran 7 '' şi navigaţie, o frână de parcare electronică şi funcţie Auto Hold, comutare automată a luminilor de zi la faza lungă, oglindă retrovizoare fără ramă, volan din piele şi Renault MULTI-SENSE cu cele 3 moduri care asigură o experienţă de conducere personalizabilă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: