Noul Mercedes-Benz Clasa S în cifre

Noul Mercedes-Benz Clasa S în
cifre

Pentru a vă scuti de efortul de a lectura muuuulte cuvinte despre W223, noua generaţie Mercedes-Benz Clasa S, iată un rezumat în cifre ale acestui automobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puntea spate poate vira cu până la 10 grade, cee ace contribuie la reducerea diametrului de bracaj cu 2 metri. Noua Clasă S poate conversa cu tine în 27 de limbi, poate în viitor va înţelege şi versurile lui Mihai Eminescu. Sistemul audio 4D dezvoltat de Burmester este compus din 31 de incinte acustice şi 8 sisteme care induc vibraţii.

Scaunul faţă este asistat de 19 motoare – 8 pentru ajustarea poziţiei, 4 pentru masaj şi 5 pentru ventilaţie. Mai avem 1 motor pentru suport lombar şi 1 motor care asigură mişcarea monitorului prins pe spatele scaunului. Scaunele oferă 10 programe de masaj.

Versiunile plug-in hybrid vor oferi o autonomie electrică de până la 100 km.

Head-up display-ul cu funcţia de augmented reality are un afişaj echivalent cu cel al unui display cu diagonal de 77 inch.

Portbagajul are un volum mai mare cu 20 litri, oferind acum 550 litri. Coeficientul aerodinamic este de 0,22 Cd. Rezoluţia sistemului de iluminare Digital Light este de 2.6 milioane pixeli.

Toate cifrele care compun noul Mercedes-Benz Clasa S pot fi găsite pe ADEVARUL AUTO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările