Legendara BMW Junior Team revine în 2020 alături de Jochen Neerpasch

Legendara BMW Junior Team revine în 2020 alături de Jochen Neerpasch

După mai bine de 40 de ani, legendara BMW Junior Team renaşte alături de părintele care a fondat în 1977 echipa - Jochen Neerpasch.

Ştiri pe aceeaşi temă

BMW Junior Team va oferi şansa unor tineri piloţi să beneficieze de condiţii de invidiat pentru a-şi dezvolta calităţile. Primii trei iloţi selectaţi pentru acest program sunt: Dan Harper (GBR), Max Hesse (GER) and Neil Verhagen (USA).
Programul de antrenament a început în 9 ianuarie la Formula Medicine din Viareggio, Italia, unde tinerii piloţi au de petrecut câteva săptămâni de pregătire fizică şi mentală. Următoarea etapă a programului va avea baza lângă Nurburgring unde vor începe pregătirea de competiţie la volanul a trei modele de competiţie BMW - BMW M2 CS Racing, BMW M4 GT4 şi BMW M6 GT3. BMW Junior Team va avea program complet în seria de anduranţa găzduită de circuitul de la Nurburgring, aici incluzând şi cursa de 24 de ore. 
Jochen Neerpasch: ” Când am pus bazele priemi echipe BMW Junior Team în 1977, noi la BMW Motorsport câlcam pe un teren virgin în dezvoltarea tinerelor talente. Am transformat, pentru prima dată, antrenamentul tinerelor talente într-un program profesionist. Acum, fiind implicat în renaşterea BMW Junior Team, după mai bine de 40 de ani de la debutul programului, este o adevărată bucurie. Din experienţă, ştiu că tinerii piloţi asimilează şi evoluează mult mai bine şi rapid când sunt angrenaţi într-o echipă decât solitar. De la această realitate, în colaborare cu BMW Motorsport, ideea unei noi echipe BMW Junior Team a renăscut. Sunt fascinat că vom avea posibilitatea să oferim acestor trei juniori posibilitatea de a evolua pe cele mai dificile circuite de pe planetă alături de pregătire în zone complementare.” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările