Atunci când se doreşte o echipare cât mai bună a maşinilor trebuie să se ţină cont de foarte multe detalii, plecând de la materialele de înlăturare a zăpezii şi dezgheţare, până la alegerea unor anvelope de iarnă cât mai eficiente. În acest sens, specialiştii de la anvelomag.ro vin cu o serie de sfaturi pentru cei care doresc să-şi echipeze corespunzător maşina. Acestea vor fi prezentate cât mai clar în cele ce urmează.

De ce sunt necesare anvelope de iarnă?

Pe lângă faptul că este ilegal ca pe perioada sezonului rece să se circule cu o maşină dotată necorespunzător, trebuie de ştiut că folosind anvelope care nu sunt adaptate condiţiilor respective se poate ridica certificatul de înmatriculare. Dincolo de acestea, pneurile de iarnă sunt o necesitate de ordin practic.

Aceste anvelope iarna sunt astfel realizate pentru a fi folosite în condiţii de zăpadă sau polei, asta în condiţiile în care sunt alese cu atenţie şi perfect selectate pentru maşina pe care o conducem.

Care este diferenţa între anvelopele de iarnă şi cele de vară?

Cu siguranţă sunt foarte multe persoane care încearcă să găsească răspunsul la această întrebare. Ei bine, principala diferenţă între aceste pneuri este cea referitoare la materialul din care sunt realizate şi proprietăţile acestuia în anumite condiţii, în special cele ce ţin de temperatură.

De exemplu, în cazul unor anvelope iarna, materialul folosit se adaptează perfect în condiţii de temperaturi mai scăzute de 8 grade Celsius, inclusiv şi în cazul celor mai mici de 0 grade Celsius. Fiind mai moale, acesta asigură o aderanţă mult mai bună.

De asemenea, anvelopele de iarnă sunt de trei ori mai eficiente din punct de vedere al frânării faţă de cele dedicate sezonului cald. Un rol foarte important îl constituie aspectul pe care îl prezintă pneurile de iarnă, aici făcând referire la striaţiile şi încrustaţiile dispuse într-un mod distinct.

Cum se aleg anvelopele de iarnă?

Pentru a fi cât mai eficiente, aceste anvelope trebuie să fie de calitate şi să fie alese cu atenţie. În acest sens, site-ul anvelomag.ro este un important reper pentru cei care doresc să facă cea mai bună alegere.

Anvelomag.ro prezintă o ofertă variată de anvelope, indiferent că este vorba despre cele de iarnă, de vară sau all seasons. Din rândul brandurilor comercializate se enumeră: Dunlop, Continental, Michelin, Bridgestone, Goodyear sau Pirelli.

Totodată, aceste anvelope pot fi selecţionate în funcţie de lăţime, înălţime sau diametru, fiind astfel adaptate pentru orice autoturism. Mai mult decât atât, cei care ajung pe anvelomag.ro pot alege şi alte produse pentru maşina lor, cum ar fi diverse accesori ca jante auto sau capace pentru roţi.  

Nu în ultimul rând, cei care achiziţionează anvelope iarna de la acest magazin online au parte şi de garanţie pentru o perioadă de 3 ani, pot plăti în rate, iar produsele sunt livrate fără nici un cost suplimentar, transportul fiind gratuit. Cei care doresc să afle mai multe detalii şi sfaturi despre aceste anvelope de iarnă o pot face folosind următoarele date de contact:

SC ANVELOMAG TOP AUTO SRL

Telefon: 0371 780 780 sau 0737 351 099

Str. Dumbravei, nr. 27, Piteşti

E-mail: office@anvelomag.ro

www.anvelomag.ro