Husele pentru anvelope nu trebuie alese la întâmplare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii auto ştiu că este nevoie de multe investiţii pentru ca maşina să fie una cât mai rezistentă, şi de aceea nu trebuie să facă rabat de la calitate. Cu toate acestea, nu sunt prea mulţi cei care ştiu cât de mare este rolul huselor pentru anvelope.

Aceste accesorii auto sunt importante pentru transportul eficient, dar şi depozitarea corespunzătoare a anvelopelor, care în acest fel sunt protejate de radiaţiile ultraviolete, iar murdăria şi umezeala sunt ţinute la distanţă. Pentru a fi cât mai practice, aceste huse se potrivesc perfect atât pentru anvelope, dar şi pentru ansamblul de roţi, iar transportul se face foarte uşor, fiind dotate cu mânere.

Atenţie la dimensiune

Dacă doriţi să faceţi o astfel de achiziţie, specialiştii vă recomandă să fiţi foarte atent la dimensiunea acestora, respectiv adâncimea şi raza. Pe piaţa online puteţi găsi multe astfel de accesorii auto, cum ar fi Carcommerce – 13, 14, 15 inch şi chiar 16 inch, din material textil; Kegel din polipropilenă şi Kegel din poliester, pentru diametrul roţii de 13, 14, 15, 16, 18, 19 şi 20 inch; Heyner, din nailon negru sau roşu, de 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 inch; Eufab, preferatele clienţilor, create din poliester, de la 14 la 19 inch, precum şi Mammooth, din polietilenă, pentru diametrul roţii cuprins între 12 şi 21 de inch.  Din punct de vedere al calităţii, husele din material textil au avantajul că pot fi achiziţionate la preţuri bune, au foarte bune proprietăţi impermeabile şi se pot strânge compact. Cu toate acestea, preferatele multor clienţi sunt cele din piele, renumite pentru rezistenţa lor, durata mare de viaţă, dar nici partea estetică nu este neglijată. Indiferent ce alegeţi, aici, la Autodoc24 preţurile sunt unele care sfidează concurenţa, vă puteţi bucura oricând de o promoţie, iar calitatea produselor este una net superioară.

Atenţie la întreţinerea huselor!

Pentru a vă bucura cât mai mult de investiţia făcută, este nevoie ca aceste huse să fie curăţate conform recomandărilor făcute de producător. Curăţarea chimică este de evitat în cazul lor. De regulă, pentru cele din piele, un burete umed este tot ce aveţi nevoie, în timp pentru cele din material textil, o spălare delicată în maşina de spălat este cea indicată. Husele nu trebuie să intre în contact cu detergent cu înălbitor sau cu fierul de călcat. În cazul huselor realizate din piele artificială, temperaturile sub 0 grade nu le sunt prielnice.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite