Honda HR-V primeşte un upgrade tehnic semnificativ

Honda HR-V primeşte un upgrade tehnic semnificativ

Honda a realizat că HR-V nu are mari şanse pe tărâm european fără un upgrade şi o gamă de propulsoare mai bogată.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivel estetic, noul HR-V propune în partea frontală un ornament mult mai masiv care întruchipează elementul grafic ”Solid Wing Face”, identitatea vizuală Honda. Bara faţă vine cu decupaje mai generoase pentru priza de aer şi faruri de ceaţă rotunde. Farurile vin cu tehnologie nou şi lumini de rulare pe timp de zi LED redesenate. În spate avem evoluţii estetice mult mai discrete, o uşoară redesenare a interiorului grupurilor optice, şi posibilitatea de a comanda bara spate în culoare caroseriei. Vor fi disponibile 8 culori exterioare, adică în gamă este introdusă o nuanţă nouă - Midnight Blue Beam Metallic.

La interior, Honda introduce scaune faţă cu un design revizuit, cu un plus de suport pentru zona umerilor. S-a introdus un material nou pentru tapiţerie, el este oferit în echiparea de serie şi este superior calitativ, iar versiunile mai bine echipate pot fi comandate cu tapiţerie mixtă piele-textilă.

Va fi oferit în continuare propulsorul aspirat i-VTEC de 1.5 litri care dezvoltă 130 CP şi 155 Nm care poate fi asociat cu o cutie manuală cu 6 trepte sau una CVT. Din 2019, HR-V va putea fi comandat şi cu motorizarea i-VTEC Turbo de 1.5 litri sau cea diesel 1.6L i-DTEC.

În funcţie de nivlul de echipare, modelul va putea fi comandat şi cu un sistem active de anulare a zgomotelor, mai precis, două microfoane de la interior vor analiza zgomotele de frecvenţă joasă, iar sistemul va genera în incintele acustice sunete care să le neutralizeze.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: