Groupe Renault România are un nou director administrativ şi financiar

Groupe Renault România are un nou director administrativ şi financiar

Aurelia Leoveanu este noul director Administrativ şi Financiar al Groupe Renault România. Liviu Bocşaru, care a ocupat această poziţie în ultimii 6 ani, devine director Proiecte de Transformare Controlling Groupe Renault la nivel internaţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la 1 iulie, Aurelia Leoveanu conduce activitatea administrativ - financiară a Groupe Renault România şi este membră a comitetului de management al companiei. Cu o experienţă de 22 ani în domeniul financiar - contabil, Aurelia Leoveanu s-a alăturat Groupe Renault în 2002, în cadrul diviziei de finanţare - Renault Crédit International (RCI). Alături de o echipă tânără şi entuziastă, a fost unul dintre actorii dezvoltării activităţii de finanţare şi a serviciilor asociate pe piaţa din România. În perioada 2012 - 2017, Aurelia Leoveanu a fost director general al RCI România, leader de piaţă în segmentul de finanţare a vânzărilor Groupe Renault România, cu o cotă de piaţă de peste 70% în 2017.
 
Cu o activitate de aproape 22 de ani în cadrul Groupe Renault România, din care ultimii 6 în calitate de director Administrativ şi Financiar, Liviu Bocşaru a contribuit la dezvoltarea unei echipe recunoscute la nivel internaţional, dar şi la simplificarea şi digitalizarea proceselor companiei. Cifra de afaceri a grupului în 2017 a fost de 5,7 miliarde de euro, iar investiţiile cumulate (2000 – 2017) au atins nivelul de 2,8 miliarde euro.
 
Aurelia Leoveanu (46) este absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti şi a unui program de management executiv ESCP Europa. În 1995, Aurelia Leoveanu debutează în domeniul financiar - contabil în cadrul Word Trade Center Bucureşti, ocupând succesiv poziţiile de contabil, contabil şef şi director financiar. Între 2002 şi 2012 este director financiar al RCI, iar din 2012 ocupă funcţia de director general al diviziei de finanţare a Groupe Renault România. Din ianuarie 2018 a fost director Performanţă şi Control, având misiune principală să contribuie la creşterea şi optimizarea performanţei companiei, în parteneriat cu responsabilii din perimetrele operaţionale. Din iulie, Aurelia Leoveanu este director Administrativ şi Financiar al companiei.  
Liviu Bocşaru (46) a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova. În 1996 îşi începe activitatea la Automobile Dacia în cadrul departamentului Achiziţii, iar din 1999 devine, pe rând, şef serviciu Eficientă Economică, şef serviciu Audit şi Misiuni speciale şi şef departament Control de gestiune Inginerii şi IT. Din 2007 preia conducerea activităţii financiare şi de gestiune a Renault Mécanique Roumanie, iar din 2009 este şef departament control de gestiune al Uzinei Mecanica şi Şasiuri Dacia. Din 2010 se alătură filialei comerciale în funcţia de director Control de gestiune şi Administrativ financiar, iar doi ani mai târziu este propus pentru funcţia de director executiv al tuturor activităţilor financiare ale Groupe Renault România. De la 1 iulie 2018 preia responsabilităţi globale la nivel internaţional Groupe Renault, ocupând poziţia de director Proiecte de Transformare Controlling.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările