Fundaţia Groupe Renault România şi Dacia dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare covid – 19

Fundaţia Groupe Renault România şi Dacia dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare
covid – 19

Spitalul suport COVID – 19 din Mioveni beneficiază începând de luna aceasta, de un aparat de testare (Universal Molecular Diagnostics System – ExiStation 48A System). Odată cu livrarea şi instalarea aparatului de testare, personalul din cadrul laboratorului spitalului a fost instruit pentru utilizarea acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia, dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare covid – 19, în valoare de peste jumătate de milion de lei

Echipamentele medicale şi sanitare din dotarea spitalelor din România sunt esenţiale în lupta împotriva acestui virus. Ne-am mobilizat încă de la debutul crizei sanitare şi iată-ne la o a doua iniţiativă recentă care ţine de protejarea sănătăţii populaţiei din Argeş: achiziţia unui aparat de testare COVID – 19, sub formă de sponsorizare, inclusiv consumabilele potrivite. Această acţiune vine în completarea amenajării şi echipării unor secţii ale spitalului, realizate anul trecut. Toate acţiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creşterea capacităţii şi vitezei de răspuns a personalului medical şi a societăţii per ansamblu, a declarat Christophe Dridi, preşedinte director general Dacia şi director general Groupe Renault România

 Asociaţiile din Argeş, Zimbrul Carpatin şi Speranţă şi Sprijin pentru Oameni, s-au alăturat eforturilor Groupe Renault România şi Fundaţiei sale, achiziţionând un număr suplimentar de teste.

La nivel naţional, Groupe Renault România a pus la dispoziţia spitalelor de pe întreg teritoriul ţării 150 de maşini Dacia şi Renault. Distribuirea vehiculelor s-a făcut cu ajutorul reţelei de dealeri.  În plus, la iniţiativa Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto – constructori şi furnizori, 50 de ventilatoare medicale sunt în curs de a fi reparate cu sprijinul industriei auto şi al Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările