Fundaţia Groupe Renault România alaturi de pompieri

Fundaţia Groupe Renault România alaturi de pompieri

Siguranţa rutieră este una dintre axele strategice prioritare ale Fundaţiei Groupe Renault România, contribuind prin toate mijloacele: prevenţie, corecţie, protecţie şi salvare.

Fundaţia, în parteneriat cu Automobile Dacia, a fost alături de echipele de pompieri la Competiţia Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, cu sprijinul Primăriei Craiova.
Au fost puse la dispoziţie 35 de vehicule pe care pompierii şi paramedicii au simulat situaţiile de urgenţă. Echipele au fost implicate în scenarii menite să pună în evidenţă competenţele profesionale dobândite: descarcerarea victimelor dintr-un vehicul şi acordarea primului ajutor calificat.
La toate ediţiile competiţiei, au fost puse la dispoziţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, 289 de vehicule necesare simulărilor situaţiilor de urgenţă şi de acordare a primului ajutor calificat.
Evenimentul de la Craiova a găzduit şi o expoziţie de vehicule a mărcilor Dacia şi Renault. Participanţii au putut admira şi descoperi modele din gamele ambelor mărci.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: