FOTO VIDEO Aruncă o privire în depozitul secret al Muzeului Porsche

FOTO VIDEO
Aruncă o privire în depozitul secret al Muzeului Porsche

Depozitul ascunde prototipuri care nu au văzut niciodată lumina zilei FOTO: Captură YouTube

La câteva minute distanţă de Muzeul Porsche din Stuttgart, Germania, se află un depozit aparent banal, dar care ascunde prototipuri nemaivăzute ale unor maşini Porsche şi câteva zeci de modele rare, cu o valoare inestimabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Editorii publicaţiei CAR Magazine au tras cu ochiul în depozitul Muzeului Porsche din Stuttgart, care nu este deschis publicului larg.

Aici sunt ascunse maşini care nu au fost expuse niciodată în muzeu, dar şi câteva modele rare, cu o valoare inestimabilă.

Depozitul are peste 30.000 de metri pătraţi şi adăposteşte peste 300 de maşini, mult mai multe decât încap în Muzeul Porsche deschis publicului.

Reprezentanţii firmei constructoare de automobile păstrează în acest spaţiu mai multe prototipuri ale unor maşini care nu au văzut niciodată lumina zilei, dar şi tractoare Porsche, maşini de raliu, de anduranţă, modele care au câştigat cursa de la Le Mans GT1, maşini de Dakar sau celebrele modele din echipa Martini.

Fotografiile au fost publicate în ediţia de august a publicaţiei, iar editorii CAR Magazine au realizat şi un material video în timpul vizitei făcute în depozitul secret.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările