Ford a început producţia la Craiova a versiunii Puma ST-Line Vignale

Ford a început producţia la Craiova a versiunii
Puma ST-Line Vignale

Având la bază varianta sportivă Puma ST-Line, Puma ST-Line Vignale oferă un plus de stil şi specificaţii premium. Echiparea standard include faruri LED, scaune cu tapiţerie din piele Windsor, volan îmbrăcat în piele Manacor, sistem de sunet premium B&O şi sistemul Ford KeyFree.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ford a extins gama modelului Puma, oferind opţiuni suplimentare de echipare şi de motorizare.

Clienţii pot acum alege, pentru prima dată, între un Ford Puma cu motor diesel EcoBlue de 1,5 litri şi 120 CP, un Ford Puma echipat cu transmisie automată cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj şi o nouă variantă luxoasă de echipare - Puma ST-Line Vignale.

Ford a investit aproximativ 200 de milioane de euro în unitatea sa de producţie de ultimă generaţie de la Craiova pentru a sprijini producţia modelului Puma. Astfel, investiţia Ford la Craiova din 2008 până în prezent se ridică la 1,5 miliarde de euro.

Gama extinsă Ford Puma este disponibilă pentru comenzi la dealerii autorizaţi Ford din România.

La începutul acestei luni, Ford a anunţat că un nou model Ford Performance, Puma ST, se va alătura gamei la sfârşitul acestui an.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: