FOTO Duster Oroch, în teste pe drumurile naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu lansarea celei de a doua generaţii Dacia Duster, s-ar putea să asistăm şi la o diversificare a gamei Duster. Un pas firesc, iar următoarea declinare Duster s-ar putea să fie un pickup.

GALERIE FOTO 

Astăzi, ne-am intersectat cu un Renault Duster Oroch, un pickup dezvoltat pentru piaţa sud-americană şi construit în Brazilia. În 2015, la momentul prezentării modelului, pe meleagurile natale am asistat la un val uriaş de entuziasm vis-a-vis de un potenţial astfel de model în gama Dacia. Dar de atunci linişte. Modelul surprins în teste de redacţia Adevarul Auto, se prea poate să fie o dezvoltare a modelului comercializat pe piaţa sud-americană, o dezvoltare departe de ochii lor, sau poate fi confirmarea că un Duster pickup va apare în gama Dacia.

Presa franceză a menţioant ca ipoteză de lucru posibilitatea ca Dacia să aducă Duster Oroch şi pe piaţa europeană. Pickup-ul este un model care are din ce în ce mai multă priză la clientul european, prin urmare decizia introducerii unui astfel de model în gama Duster nu ar trebui să ne surprindă.

Duster Oroch nu este un pickup heavy duty, nu este un model construit pe şasiu separat, este un model cu o caroserie autoportantă. Are o benă cu un volum de 690 litri, iar la bord poate lua 650 kg. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite