Dacie 1310 Break din 1991, de vânzare în Germania cu 10.000 euro. „Face parte dintr-o colecţie privată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina are 31 de ani vechime FOTO: mobile.de
Maşina are 31 de ani vechime FOTO: mobile.de

De mai multe zile, pe unul dintre cele mai vizualizate site-uri de vânzări automobile second-hand din Germania - mobile.de – a fost scos la vânzare un autoturism Dacia 1310 Break de culoare albă, produs în 1991, la uzina de la Mioveni, Argeş.

Automobilul fabricat la uzina de la Mioveni acum aproape 31 de ani este vândut de un neamţ ce locuieşte în oraşul bavarez Teisendorf, aflat la 118 kilometri de Munchen, Germania.

Suprinzător este preţul mare pe care proprietarul îl cere pentru autoturismul Dacia 1310 Break: nu mai puţin de 9.950 euro. Adică preţul pentru care poate fi achiziţionat în ţara noastră o maşină din noua gamă Dacia. 

Conform anunţului afişat pe site-ul mobile.de, autoturismul Dacia 1310 break pe care proprietarul îl vinde a fost fabricat în iunie 1991, are doar 2.166 kilometri parcurşi şi are ITP-ul valabil până în octombrie 2023.

Interiorul maşinii este cel original FOTO: mobile.de

dacia 1310 break germania 02

Maşina are 63 cai-putere, motor pe benzină şi dotările neschimbate de 31 de ani. Proprietarul precizează că toate consumabilele sunt schimbate la zi.

”Maşina face parte dintr-o colecţie privată şi nu a fost restaurată până acum. Automobilul Dacia 1310 Break pe care îl vând este foarte rar şi este într-o stare perfectă. Jantele sunt din aluminiu, maşina a fost întreţinută impecabil şi poate fi condusă fără probleme”, specifică proprietarul maşinii în anunţul pe care l-a postat.

Vă mai recomandăm şi: 

Maşină Dacia 1300 scoasă la vânzare în Germania. Este model istoric şi a avut un singur proprietar. „Are 7.900 kilometri la bord şi niciun accident“ 

Cu ce preţuri sunt vândute vechile Dacii. Una a câştigat campionatul de viteză pe circuit Dacia revival

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite