Dacia lansează astăzi în România modelele Dokker şi Dokker Van FOTOGALERIE

Dacia lansează astăzi în România modelele Dokker şi Dokker Van FOTOGALERIE

Dacia Dokker este un combi cu cinci locuri destinat unei utilizări mixte

Producătorul auto Dacia lansează astăzi pe piaţa românească modelele Dokker şi Dokker Van, produse la uzina din Tanger, Maroc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacia Dokker este un combi cu cinci locuri destinat unei utilizari mixte, atât în scop personal, cât şi profesional, iar Dacia Dokker Van este o furgonetă care vizează în principal micii comercianţi şi întreprinzători.Click pe poze pentru fotogalerie

Dacia Dokker se adresează unei clientele aflate în căutarea unui vehicul polivalent care asigură în acelaşi timp transportul obiectelor voluminoase şi călătoria cu familia în condiţii de confort. El poate transporta 5 persoane oferind cel mai mare volum de portbagaj din segmentul său. Prin rabatarea banchetei spate se obţine un volum de încărcare de 3 m3, adaptat utilizării în scop profesional. Accesul la zona de încărcare sau la locurile din spate este facilitat de cele două uşi laterale culisante vitrate.

Versiunea utilitară, Dacia Dokker Van, este o furgonetă fiabilă şi robustă. Capacităţile sale de încărcare se situează la cel mai bun nivel din segment datorită modularităţii scaunului din dreapta (Opţiunea Dacia Easy Seat). Încărcarea este facilitată datorită uşii laterale largi, culisante. Pentru a răspunde cât mai bine aşteptărilor utilizatorilor, Dokker Van oferă numeroase posibilităţi de transformare şi o gamă largă de accesorii.

Dacia Dokker şi Dokker Van au, în funcţie de ţară, patru motorizari, două pe benzină şi două pe motorină.

Cele două modele au început să fie comercializate începând din iunie 2012 în Maroc şi în toamna aceasta vor ajunge în toată Europa.

Numele "Dokker" este derivat din cuvântul englezesc "dockworker" care desemnează muncitorii care se ocupă de încărcarea şi descărcarea navelor în port.

Dupa lansarea Dacia Dokker şi Dokker Van, gama Dacia ajunge la nouă modele lansate în opt ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările