Dacia Jogger, lăudată pe cel mai popular canal de YouTube dedicat maşinilor.„Una dintre cele mai bune din lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Jogger este cea mai ieftină maşină cu şapte locuri vândută în Marea Britanie FOTO: carwow
Dacia Jogger este cea mai ieftină maşină cu şapte locuri vândută în Marea Britanie FOTO: carwow

Lansată în toamna anului trecut, Dacia Jogger este cel mai nou vehicul de familie al producătorului auto român. Maşina se bucură deja de mare succes în Marea Britanie, potrivit unei prezentărie făcute în această lună pe cel mai mare canal de YouTube din lume dedicat maşinilor.

Site-ul britanic carwow.co.uk dedicat vânzărilor auto are peste 12 milioane de utilizatori, iar canalul de YouTube ”carwow” este cel mai popular din lume dedicat maşinilor şi prezentărilor de maşini, cu aproape 7,1 milioane abonaţi.

Expertul auto Mat Watson a făcut o prezentare elogioasă pe YouTube modelului Dacia Jogger, spunând că este ”una dintre cele mai bune maşini din lume”. Postarea de pe YouTube a ajuns să aibă în doar câteva săptămâni aproape un milion de afişări şi peste 2.600 de comentarii.

La ora actuală, Dacia Jogger este cea mai ieftină maşină cu şapte locuri vândută în Marea Britanie, costând în echiparea de vârf 17.745 lire. Deocamdată, singura motorizare disponibilă în Marea Britanie este cea de 1 litru pe benzină şi cu 110 cai-putere.

”Dacă sunteţi în căutarea unei maşini de familie practice şi cu şapte locuri, dar nu vreţi să daţi bani pe un SUV scump, ar fi bine să vă orientaţi către Dacia Jogger. Este o maşină extrem de bună ca preţ. Dacia Jogger este impresionantă ca spaţiu interior. Dacia Jogger este o maşină confortabilă, uşor de condus şi foarte plăcută. Întreţinerea este ieftină, maşina este extraordinar de practică şi foarte uşor de utilizat. Dacă aveţi nevoie de o maşină pentru şapte persoane şi care să ofere confort la un preţ mic, atunci nu cred că este vreo altă maşină mai bună decât Dacia Jogger!”, spune Mat Watson, expert auto pentru carwow.co.uk.

Şi comentariile pozitive ale britanicilor legate de Dacia Jogger abundă pe pagina de Youtube a celor de la ”carwow”.

Iată ce scrie Mitch Reeves: ”Este pur şi simplu o maşină excelentă, Mi-am achiziţionat una acum câteva săptămâni. Înainte cheltuiam în medie 30.000 de lire pentru o maşină de familie, dar la ora actuală nu merită să îţi iei o maşină de familie la un preţ atât de mare. Dacia Jogger este la jumătate ca preţ şi oferă tot ce ai nevoie. Am făcut şi un drive-test înainte să o achiziţionez şi mi-a plăcut foarte mult”.

Irénée Preira, o altă clientă Dacia Joger din Marea Britanie, precizează: ”Mi-am luat maşina în această primăvară şi o ador. Înainte am avut o Dacia Lodgy, iar îmbunătăţirile sunt impresionante, de la cutia de viteze până la numeroasele opţiuni. Oamenii întorc capul când văd maşina pe stradă. Cine s-ar fi gândit acum câţiva ani că Dacia va avea atât succes? De-abia aştept versiunea hibridă!”

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Un tânăr inginer a realizat trei concepte spectaculoase de dube Dacia, inclusiv o versiune electrică 

Dacia Jogger. Când va fi prezentat noul model de familie, cu 7 locuri, al producătorului auto de la Mioveni VIDEO

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite