Cum poţi face cunoştinţă cu noul Jaguar E-PACE

Cum poţi face cunoştinţă cu noul Jaguar E-PACE

Jaguar E-Pace

Dealerii oficiali Jaguar Land Rover vor organiza o sesiune de test-drive-uri în cele mai importante oraşe din ţară: Bucureşti, Constanţa, Cluj şi Iaşi. Primul eveniment are loc astăzi, la Bucureşti, între orele 12:00 – 19:00, la Promenada Mall, Calea Floreasca, intrarea principală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Următoarele evenimente:

  • 19 - 20 maiConstanţa - Amster`s Beach Constanţa
  • 23 - 24 maiCluj - Vivo Center
  • 26 - 27 maiIaşi - zona Palas Mall

Înscrierile la test-drive se vor face în limita locurilor disponibile. Jaguar E-PACE este un SUV compact cu 5 locuri, este cel mai nou membru în gama SUV-urilor Jaguar, după conceptul I-PACE, primul SUV electric şi F-PACE, câştigător al distincţiilor „Maşină anului 2017” şi „Cel mai bun design 2017”.

Maşina a primit calificativul de 5 stele la testele Euro NCAP, ceea ce confirmă că modelul atât de aşteptat se numără printre cele mai sigure de pe piaţă. Modelul Jaguar E-PACE, cel de-al doilea SUV al mărcii, este disponibil spre vânzare, având un preţ de pornire de 30.940 Euro cu TVA inclus.

Sistemul de tracţiune integrală Active Driveline prezent pe E-PACE este o premieră tehnologică pentru Jaguar. Configuraţia inteligentă îmbină tracţiunea extraordinară şi comportamentul unic al unui Jaguar cu propulsie. Capacitatea sistemului de a distribui cuplul motor asigură stabilitate optimă, dinamică şi un consum redus de combustibil, în toate situaţiile.

Sub capotă, E-PACE se remarcă prin gama de motoare Ingenium diesel şi pe benzină. Motorul Ingenium turbo pe benzină, ce dezvoltă 300CP şi echipează modelul E-PACE, asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,4 secunde şi permite atingerea unei viteze maxime, limitate electronic la 243 km/h. Pentru clienţii care pun accentul pe eficienţă, motorul diesel Ingenium, ce dezvoltă 150CP şi dispune de tracţiune faţă, permite reducerea emisiilor de CO2 la 124 g/km.

 

 

 

 

citeste totul despre: