Circuit off-road dedicat automobilelor de teren la 30 km de Bucureşti

Circuit off-road dedicat automobilelor de teren la 30 km de Bucureşti

Pasionaţii de off-road pe patru roţi au de acum la dispoziţie un circuit, primul de acest gen, anvergură şi complexitate din România.  Acesta este localizat la câţiva kilometri de capitală, lângă Ciolpani, în incita bazei sportive TCS Racing Park.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traseul are o lungime de peste 1.200 metri, cu 20 de rampe în urcare şi coborâre, dintre care 9 sunt pe diagonală, 10 sunt drepte şi o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion. Pista include şi un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri şi o adâncime de 50 centimetri. Înclinaţia rampelor variază între 15 şi 40 de grade.

”Este un proiect la care ne-a gândit de ceva vreme şi pentru că suprafaţa TCS Racing Parc ne permite, am hotărât să facem un circuit şi pentru cei pasionaţi de off-road 4x4, nu doar pentru motociclişti. Circuitul este cel mai lung din ţară la ora actuală şi este destinat atât amatorilor cât şi profesioniştilor”, spune Adrian Răduţă, multiplu campion naţional şi Est-European la motocros şi proprietar TCS Racing Parc.

Automobilele oficiale ale circuitului sunt modele Range Rover Vogue, cu motor V8 benzină, de 3.9 L, an de fabricaţie 1991. Circuitul poate fi parcurs fie cu maşinile oficiale, fie cu maşinile personale. TCS Racing Parc se află pe Şos Bucureşti-Ploieşti Dn1, km. 37, Gorgota – Ciolpani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: