Cefin Trucks a livrat 1.000 de camioane Ford Trucks, în România

Cefin Trucks a livrat 1.000 de camioane Ford Trucks, în România

Cefin Trucks, unic importator şi distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunţă atingerea unui nou record: un total de 1.000 de camioane Ford Trucks livrate de companie, de la lansarea operaţiunilor în România.

Obiectivul companiei este de a aduce Ford Trucks în topul 3 al brandurilor prezente pe piaţa locală a transporturilor, prin numărul de vehicule vândute în România, până la finalul anului 2021 şi să îşi crească vânzările în anul 2020. Acest obiectiv ambiţios este în conformitate cu angajamentul companiei Cefin Trucks de a livra vehiculul cu numărul 2.000 în jumătate din timpul alocat livrării primelor 1.000 de unităţi: 15 luni. Pentru a susţine acest plan ambiţios, Cefin Trucks investeşte puternic în operaţiunile sale de vânzare, odată cu dezvoltarea accelerată pe care Ford Trucks o realizează în prezent, atât în Europa de Est, cât şi în cea de Vest. 
 
“Suntem încântaţi de acest rezultat şi suntem foarte recunoscători tuturor clienţilor noştri care au făcut acest lucru posibil. Muncim foarte mult pentru a ne asigura că oferim cea mai competitivă şi mai valoroasă ofertă pentru a satisface toate cerinţele clienţilor noştri, în ceea ce priveşte vânzarea, post vânzarea, finanţarea, comercializarea şi serviciul buy-back. Evoluţia rapidă a Ford Trucks în România confirmă toate acestea: suntem lider de piaţă pe segmentul Construcţiilor şi Vehiculelor municipale şi acum intenţionăm să dezvoltăm segmentul de Cap Tractor, de pe piaţă“, spune Stefano Albarosa, fondator şi CEO Cefin Trucks.
“Suntem, de asemenea, recunoscători Ford Trucks pentru că oferim un produs extrem de performant în condiţii comerciale competitive şi aşteptăm cu nerăbdare să ne extindem cota de piaţă în România, pentru a fi printre primii trei jucători în următoarele 24 de luni şi pentru a continua să accelerăm vânzările. Condiţiile actuale ale pieţei vor face ca produsul Ford Trucks să fie şi mai atractiv, având în vedere avantajul competitiv general“, adaugă Stefano Albarosa.
Selim Yazici, Directorul Ford Trucks pe Regiunea Europa Centrală şi de Est, a declarat că vor continua creşterea rapidă avută în anul 2019. „Am reuşit să atingem cota de piaţă de peste 8% cu ajutorul serviciilor oferite de distribuitorul nostru, CEFIN Trucks, pentru clienţii noştri, prin soluţiile de vânzare, post-vânzare, tranzacţionare şi finanţare, în România. Suntem mândri să fim lider de piaţă şi pe segmentul construcţii şi vehicule speciale şi ne vom menţine acest loc. Există o tendinţă promiţătoare de creştere şi în segmentul de Cap Tractor, care este cea mai mare divizie din România. Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest segment, ajungând la o cotă de piaţă de 12%."
 
Selim Yazici a menţionat, de asemenea, extinderea reţelei Ford Trucks în Europa de Vest, eforturile continue din vânzări şi dezvoltarea reţelei de post-vânzări. „Suntem încrezători că vom avea succes pe pieţele din Europa Centrală, precum şi pe cele noi din Europa de Vest. Considerăm că realizările noastre sunt strâns legate de nivelul ridicat al calităţii serviciilor din vânzări, post-vânzări şi piese de schimb, pe care le oferim în întreaga reţea. Suntem, de asemenea, conştienţi de faptul că este important să îi sprijinim pe şoferii Ford Trucks pe parcursul călătoriilor. Avem distribuitorii noştri alocaţi în Spania, Portugalia şi Italia şi vom creşte reţeaua noastră din Vestul Europei şi activităţile de dezvoltare a dealerilor, în anul 2020, şi pe mai departe.”
“De asemenea, avem un acord încheiat cu TIP, pentru a oferi servicii post-vânzare clienţilor noştri. Reţeaua noastră de servicii acoperă toate rutele principale de transport din Europa de Vest, inclusiv Germania, Franţa, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Belgia, Austria şi Marea Britanie", adaugă Selim Yazici.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: