Cefin Trucks anunţă livrarea a 16 vehicule comerciale Ford Trucks către CNAIR

Cefin Trucks anunţă livrarea a 16 vehicule comerciale
Ford Trucks către CNAIR

Autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks

Ştiri pe aceeaşi temă

“Câstigarea licitaţiei organizata de CNAIR a fost una dintre provocările noastre, mai ales că s-a derulat în primele luni de la data lansării brandului Ford Trucks în România. Suntem mândri de această performanţă şi ne bucurăm să fim prezenţi cu vehiculele Ford Trucks pe şantierele de construcţii de drumuri şi poduri din ţară.” declara Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks.

“Confirmăm astfel, o dată în plus, angajamentul pe care ni l-am asumat de a oferi companiilor care activează în domeniile Construcţii si Lucrări de Infrastructură produse performante, robuste, special concepute pentru a le răspunde şi depăşi exigenţele, şi de a aduce o reală valoare adaugată serviciilor lor prin performanţa vehiculelor Ford Trucks şi costurile de operare optimizate.” adaugă Selim Yazici, Managing Director South East Europe and Balkans, Ford Trucks.

“Avem încredere că produsele livrate de CEFIN, vor răspunde exigenţelor CNAIR. Cele 16 autobasculante, achiziţionate prin Direcţia Mecanizare a CNAIR, vor intra în înzestrarea Companiei de Drumuri şi vor fi folosite pentru reparaţia şi întretinerea infrastructurii rutiere naţionale. Autobasculantele Ford, cu tractiune 8X4, achiziţionate astăzi sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice, produse de staţiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR.Trebuie să precizez că inclusiv aceasta achiziţie se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014 şi care prevede achiziţionarea a 1000 de maşini şi utilaje.” declară domnul Alin Serbanescu, purtator de cuvant CNAIR.

Contractul cu CNAIR include şi oferirea servicilor post vanzare. Reteaua de distribuţie şi asistenţă tehnică Ford Trucks este prezenta în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Craiova, Timişoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea şi Baia Mare. Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea soferilor care urmează să fie efectuată de către reprezentanţii Ford Trucks.

Vehiculele care au facut obiectul licitaţiei vor fi livrate catre Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri din orasele: Timişoara, Cluj, Craiova şi Braşov.

Autobasculante 4142D Euro 6C Ford Trucks


Motor de 13 L Euro 6C, de 420 CP şi 2.150 Nm. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de evacuare,  geometrie variabilă a turbocompresorului, sistem de injecţie directă şi unitate de control electronic inteligent. De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” care contribuie la economia de carburant: alternator, compressor, pompa de servo cu debit variabil şi pompa de apa.

Şasiul ranforsat pe toată lungimea, suspensia ranforsata cât si garda la sol impozantă, ajută autobsculanta 4142D, să-şi îndeplineasca toate misiunile pentru toate tipurile de încărcătură şi condiţii rutiere.


 

 

citeste totul despre: