Ce modele sunt prezente în premieră în România la Salonul Auto Bucureşti 2015

Ce modele sunt prezente în premieră
în România la Salonul Auto Bucureşti 2015

Salonul Auto Bucureşti 2015. Ford Mustang  FOTO ford.com

Industria autovehiculelor este lovită în aceste zile de probabil cel mai mare scandal din istorie, însă evenimentele auto îşi continuă mersul auto normal: săptămâna aceasta s-a deschis, la Romaero Băneasa, a 13-a ediţie a celei mai prestigioase gale auto din România: Salonul Auto Bucureşti 2015.

Păstrând tradiţia ediţiilor anterioare, Salonul Auto Bucureşti va oferi publicului român un prim contact cu o serie de modele nelansate încă în România. Printre cele 30 de mărci ce vor putea fi vizionate în cadrul evenimentului se află nume consacrate, precum BMW, Ford, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda, Volvo sau Seat, dar şi câteva surprize precum Piaggio sau Isuzu.
 

Modele în premieră la Salonul Auto Bucureşti 2015

 
Unul dintre cele mai recente modele prezente în cadrul show-ului este cel al noului Opel Astra, ce a fost dezvăluit în primeră mondială în urmă cu doar două săptămâni, la IAA Frankfurt:

 
Grupul AutoItalia aduce şi el o premieră pentru publicul românesc, sub forma noului Fiat 500x crossover:
 

 
Gigantul japonez Toyota a pregătit şi el două surprize pentru publicul românesc: noul model Toyouta Auris
 

 
şi lansarea oficială a noii Toyota Avensis.
 

 
Suedezii de la Volvo propun publicului noua variantă a popularului model 4x4 XC90:
 

 
Iar pentru nostalgicii de „muscle cars”, Ford prezintă noua variantă a legendarului model Mustang:

Acestea sunt doar o parte dintre modelele ce vor putea fi admirate la Salonul Auto Bucureşti 2015. Evenimentul va fi deschis până pe data de 11 octombrie, iar preţul unui bilet este de 25 de lei şi poate fi achitat la intrarea în expoziţie. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările