BMW lansează serviciul de preluare şi livrare a automobilului acasă

BMW lansează serviciul de preluare şi livrare a automobilului acasă

BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Livrarea este asigurată gratuit pentru toţi clienţii care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare şi apoi livrare este gratuit pentru toţi clienţii cu lucrări de service de peste 1200 de lei. Preluarea/predarea maşinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi în format digital.
 
Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete despre operaţiunile de întreţinere şi reparaţii, inclusiv materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service. În final, plata se face la distanţă, prin transfer bancar.
 
Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat – care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.
Clienţii au în continuare la dispoziţie şi o serie de soluţii de comunicare la distanţă. Echipa Customer Care poate fi contactată la numărul +40 312 297 499 sau la adresele de email infobmw@bmw.ro şi info-mini@mini.ro (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00). Canalele de social media ale mărcilor (Facebook şi Instagram) sunt de asemenea disponibile pentru solicitări. Pentru programări în service, clienţii pot folosi şi aplicaţia mobilă BMW ConnectedDrive care are o platformă de servicii after sales în extindere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: