Alfa Romeo Giulietta primeşte un facelift discret

Alfa Romeo Giulietta primeşte un facelift discret

Noi ne aşteptam să vedem în curând un nou model compact de la Alfa Romeo, mai exact o nouă generaţie Giulietta. În schimb primim un facelift.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu avem nimic cu facelift-urile, doar că Giulietta ar fi meritat ceva mai mult la 6 ani de la debut. Un nume cu atâta istorie în spate... dar sunt vremuri grele.

Giulietta şi-a făcut debutul ieri prin petreceri organizate în cinci oraşe europene: Arese, Torino, Paris, Madrid şi Frankfurt.

La exterior sunt ceva modificări, dar pentru noi sunt atât de discrete că parcă le-am trece cu vederea. O bară faţă redesenată, o grilă ceva mai proeminentă, oglinzi laterale ”împrumutate” de la Giulia şi un nou font pe hayon pentru a scrie numele modelului.

La interior parcă avem ceva mai multe noutăţi. Planşa de bord are acelaşi desen, dar acum integrează sistemul infotainment Uconnect 6.5. Avem noi materiale şi scaune redesenate. La nivel de conectivitate, noul sistem introdus şi pe Giulietta oferă acces la facebook, twitter, tunein sau deezer. 

Află mai multe detalii pe www.viteze.ro

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: