În Iaşi s-a deschis prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotată cu linie robotizată din Europa de Est

În
Iaşi s-a deschis prima
tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotată cu linie robotizată din Europa de Est

Tester Grup continuă seria de investiţii şi deschide în Leţcani, pe DN28, principala intrare în Iaşi, prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotată cu linie robotizată din Europa de Est. Este o investiţie de 2.5 milioane euro, cu o suprafaţă totală de 2.000 mp.

Casa Auto Centru Tehnic este o nouă investiţie Tester Grup realizată din dorinţa de a îmbunătăţi în permanenţă serviciile oferite clienţilor, cu reparaţii de o calitate ireproşabilă efectuate într-un timp foarte scurt. În plus, clienţii Casa Auto Centru Tehnic vor beneficia oricând şi gratuit de maşină la schimb pe durata reparaţiei şi pot afla statusul maşinii online.

“Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacţionează cu domeniul reparaţiilor auto. Deschidem prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie din România şi Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparaţii de o calitate ireproşabilă efectuate într-un timp foarte scurt. Grupul Tester îmbrăţişează tehnologia şi inovaţia, motoarele economiei contemporane, şi credem că această investiţie este încă o dovadă că ascultăm dorinţele clienţilor noştri şi le punem în practică” declară Bogdan Toporaş Piţigoi, Preşedinte Tester Grup. 
La Casa Auto Centru Tehnic pregătim terenul pentru a testa noi tehnologii consacrate în industrii performante. Linia robotizată vine în sprijinul specialiştilor Casa Auto Centru Tehnic certificaţi în utilizarea tehnologiei avansate adusă în premieră în Iaşi, pentru a recrea de fiecare dată scenariul perfect de vopsire pentru toate tipurile de caroserie, astfel încât maşina clientului să arate ca nouă. 
Utilajele cu care este dotat Centrul Tehnic sunt de ultimă generaţie şi au fost achiziţionate de la Intersofex, care ne-a fost alături în acest demers unic în Europa de Est. Implicaţi în acest proiect este şi Auto Total, care ne furnizează vopsele premium de cea mai bună calitate marca PPG, partener implicat în implementarea proiectului şi în training-ul echipei Casa Auto Centru Tehnic. 
 
“Viitorul constă în colaborarea oameni – roboţi. Facem cunoştinţă Iaşiului cu o lume în care oamenii lucrează cot la cot cu roboţii şi integrăm în mediile de lucru existente la Casa Auto o linie robotizată menită să revoluţioneze reparaţiile auto. La Casa Auto Centru Tehnic garantăm că prin tehnologia elveţiană adusă în premieră în România optimizăm randamentul şi scurtăm procesul de reparaţie, obţinând acelaşi rezultat ireproşabil, de fiecare dată. Indiferent de maşina pe care o aveţi, Casa Auto Centru Tehnic oferă o gamă de soluţii dedicate pentru un finisaj de calitate” spune Daniel Condrea, Director After Sales Casa Auto.
La Casa Auto Centru Tehnic folosim avansul tehnologic şi îl punem în slujba oamenilor deservind eficient şi fidel nevoile clienţilor. Astfel, evoluăm constant atât la nivel personal, cât şi profesional, avem vocaţie în inovaţie şi suntem “cot la cot cu tehnologia”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: