Vrăjitoare din Statele Unite, condamnată la închisoare după ce a primit o sumă fabuloasă pentru a alunga un blestem

Vrăjitoare din Statele Unite, condamnată la închisoare după ce a primit o sumă fabuloasă pentru a alunga un blestem

Sherry Tina Uwanawich, foto Broward County Sheriff Office via AP

O femeie din Floria a fost condamnată la trei ani şi patru luni de închisoare şi obligată să restituie toţi banii primiţi, după ce a convins o femeie să-i plătească 1,6 milioane de dolari pentru a alunga un blestem, relatează Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

Documentele din dosar, ajunse în presa americană, arată că Sherry Tina Uwanawich, o femeie de 28 de ani, a fost condamnată, săptămâna trecută, într-un tribunal din Miami. Femeia a pledat vinovată în faţa acuzaţiei de fraudă. 
 
Procurorii arată că Uwanawich a făcut cunoştinţă cu victima în 2007, în orasul Houston. Aceasta a reuşit să câştige încrederea femeii din Texas şi s-o convingă că cineva i-a blestemat familia. Uwanawich i-a cerut femeii 1,6 milioane de dolari, motivând că are nevoie de această sumă pentru a cumpăra cristale şi lumânări pentru meditaţiile care urmau să alunge blestemul.
 
Frauda a încetat în 2014, când Uwanawich a recunoscut în faţa victimei că nu există niciun blestem asupra ei ori a altor membrii ai familiei.
 
Într-un caz asemănător, o curte de judecată din Rusia a decis, recent, că o firmă specializată în servicii de vrăjitorie va trebui să despăgubească un client. După ce acesta a plătit suma de 260.000 de ruble, nu a beneficiat de serviciile promise - mai exact, acesta nu a fost împăcat cu fosta soţia, care-l părăsise în 2017.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: