VIDEO Virilitate fără precedent în Arizona: 16 asistente de la terapie intensivă vor naşte în aceeaşi perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto BBC News
Foto BBC News

Sarcina pare să fi devenit contagioasă într-un spital din Mesa, Arizona (SUA), unde 16 asistente medicale au rămas gravide în aceeaşi perioadă, scrie BBC News.

Asta înseamnă 10% din personalul asistentelor de la unitate de terapie intensivă, iar pacienţii au început să remarce ”epidemia” de gravide, povestesc asistentele, citate de BBC News

La o conferinţă de presă, femeile au dat dovadă de umor, spunând că, pesemne, este ceva în apă sau este un plan bine pus la cale pentru a-şi lua vacanţe de Crăciun. 

Prima naştere este aşteptată în septembrie, iar ultima în ianuarie. Rochelle Sherman, care mai are aproximativ o lună până la naştere, a spus: ”Nu cred că ne-am dat seama cât de multe suntem însărcinate până în momentul în care am făcut un grup pe Facebook”. "E ca şi cum ar fi avut un pact secret”, a mai spus ea. 

Colega ei Jolene Garrow a mulţumit personalului medical care a preluat din atribuţiile lor, pentru că unele operaţiuni nu pot fi făcute de femei însărcinate, cum ar fi îmgrijirea pacienţilor cu boli contagioase sau tratamentele pentru bolnavii de cancer. 

Săptămâna viitoare, înainte de a începe să intre în concediul de maternitate de 12 luni, viitoarele mame vor da o petrecere, ritual tradiţional în America înainte de naşterea copilului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite