VIDEO Vedetele Crăciunului american: Prima Doamnă şi „buclucaşul” câine prezidenţial

VIDEO Vedetele Crăciunului american: Prima Doamnă şi „buclucaşul” câine prezidenţial

Michelle Obama este foarte îndrăgită de poporul american, analiştii susţinând că popularitatea ei a contribuit decisiv la victoria soţului ei de la alegeri prezidenţiale FOTO Reuters

În preajma Sărbătorilor, Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, s-a dus la un spital de copii din Washington, ca să le citească micuţilor o poveste. Soţia preşedintelui american şi câinele familiei au fost protagoniştii unui moment amuzant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îndrăgita soţie a preşedintelui american s-a dus la Children's National Medical Center, ca să le citească micilor pacienţi cunoscuta poveste „Noaptea dinaintea Crăciunului”.

Nici nu a apucat să se aşeze, ca să înceapă să citească poveste, că Boo, câinele familiei Obama, i-a şi sărit în braţe. Prima Doamnă a fost puţin surprinsă de ce făcuse câinele, ea explicând că e un obicei de-al acestuia. „Exact aşa face şi acasă. Încearcă să le întreacă pe Malia şi pe Sasha (fetele cuplului prezidenţial, n.r.) şi să stea în poala mea", a spus amuzată Michelle Obama.

Michelle Obama a pus pus apoi cartea de poveşti în faţa lui Boo şi le-a citit copiilor, ţinând câinele în braţe în tot acest timp.

Amuzantul moment a fost dat publicităţii abia în ajunul Crăciunului, deşi s-a întâmplat în urmă cu aproape două săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările