VIDEO Statele Unite: Război în plină stradă la New York, în Times Square

VIDEO Statele Unite: Război în plină stradă la New York, în Times Square

Poliţia a supravegheat zona toată noaptea

Poliţia din New York a efectuat 54 de arestări în urma unui conflict armat, anunţă New York Post în ediţia sa electronică de marţi. În urma disputelor dintre membrii unei bande au mai fost spitalizate patru persoane, acestea aflându-se în afara oricărui pericol, după cum precizează sursa citată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atacatorii au deschis focul la întâmplare, în trei locuri distincte din centrul cartierului Manhattan, în zona Times Square, precizează New York Post. Persoanele internate, un bărbat şi trei femei, se aflau întâmplător prin zonă şi nu au avut nicio legătură cu incidentele. Poliţia a anunţat că aceştia au fost împuşcaţi "fără niciun rost", iar viaţa lor se afla oricărui pericol.

Mai citiţi şi:

VIDEO Fostul wrestler Chris Kanyon s-a sinucis!

Revelion cu confetti la New York

VIDEO "Cowboy-ul dezbrăcat" candidează la primăria New York-ului

"Unii oameni cred că este distractiv să ieşi pe stradă şi să provoci haos. Zona este acum plină de poliţişti dar nici ei nu pot să fie peste tot" a declarat primarul New Yorkului, Michael Bloomberg. Oficialul a mai spus că focurile de armă s-au auzit în jurul orei 3.00, ora locală.

Conform presei locale, prima seară a Sărbătorilor Pascale este, în mod tradiţional, violentă în Manhattan, unde vin bande de tineri din suburbii pentru o "noapte de iniţiere".

Trecătorii din zonă au fost înspăimântaţi de ceea ce s-a întâmplat şi au declarat că detestă astfel de acţiuni. "Astfel de prostii se întâmplă mereu, în ultimii cinci ani, în prima noapte de Paşte", a declarat, pentru New York Post, un reprezentant al forţelor de ordine. Acesta a adăugat: "Poliţia a încercat să menţină ordinea, însă după ce reuşeam să calmăm spiritele într-o zonă, focurile de armă se declanşau într-o altă arie".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările