VIDEO Momentul în care un rechin dărâmă un copil de 7 ani de pe placa de surf

VIDEO Momentul în care un rechin dărâmă un copil de 7 ani de pe placa de surf

Un incident ce putea să aibă urmări foarte grave s-a petrecut în staţiunea amerticană Nea Smyrna din Florida. Un puşti de 7 ani şi tatăl său au ieşit la o partidă de surfing, dar distracţia le-a fost stricată de eveniment neprevăzut.

Chandler Moore şi tatăl său Shaun au ieşit într-o sâmbătă la surfing fără să bănuiască ce avea să urmeze. Chandler făcea surfing de la 4 ani, astfel că nu avea probleme în a face surfing într-o zi senină fără valuri mari.

La un moment dat băiatul a fost izbit de ceva, câzând în apă. ”Am crezut că este un peşte mare”, a fost reacţia băiatului. Imagininile de pe camera GoPro au arătat însă că era vorba chiar de un rechin, conform CNN.

Totuşi, se pare că era vorba de un rechin Blacktip, adică cu înotătoarele negre, de mărime mică. În zonă au loc frecvent astfel de atacuri, dar puştiul a precizat că va continua să facă surf în ciuda acestui incident.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: