VIDEO Primele imagini aeriene cu distrugerile provocate de uraganul Dorian în Bahamas

VIDEO Primele imagini aeriene cu distrugerile provocate de uraganul Dorian în Bahamas

FOTO Twitter/Travis C-Caroll/The Nassau Guardian

Au apărut primele imagini aeriene care arată proporţiile catastrofale ale distrugerii provocate de uraganul Dorian asupra insulei Abaco, la 36 de ore de când acesta a lovit arhipeleagul Bahamas, cu o intensitate a vântului care a atins 296 de kilometri pe oră, relatează Gizmodo.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile arată containere maritime şi case făcute bucăţi, bărci care au fost aduse la sute de metri de ţărm, şi un oraş care efectiv pluteşte pe ape.
 
WXChasing, cei care au filmat deasupra Insulei Abaco, prima lovită de uraganul de categorie 5 Dorian, au relatat că intensitatea vântului încă era cea a unui ciclon, şi anume aproximativ 119 kilometri pe oră, atunci când au părăsit insula.
 
Dorian este cel mai mare uragan care a lovit vreodată arhipeleagul Bahamas. El este al doilea după Allen, care a lovit în Atlantic în 1980, cu o intensitate a vântului care a atins 305 kilometri pe oră.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: