VIDEO Plonjonul disperat al unui poliţist american care încearcă să prindă un traficant de droguri care evada din sala de judecată

VIDEO Plonjonul disperat al unui poliţist american care încearcă să prindă un traficant de droguri care evada din sala de judecată

Captura BBC

În timp ce era condamnat la şase luni de închisoare pentru trafic de droguri, Nickolaus Garrison a reuşit să evadeze, provocând o încercare disperată a unui poliţist de a-l prinde.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplarea a avut loc într-o sală de judecată din Ohio, de unde Garrison a reuşit să scape, după ce s-a eliberat de cei doi poliţişti care îl ţineau. Inculpatul a luat-o la fugă printr-o altă sală, ajungând într-un final la o scară pe care a coborât-o rapid, cu oamenii legii pe urmele sale.

În încercarea disperată de a-l prinde, unul dintre aceştia s-a aruncat cu capul înainte, peste balustrada scării, însă plonjonul său nu a avut succes. Ofiţerul s-a lovit la cap şi şi-a rupt câteva coaste, fiind ulterior internat într-un spital.

Nici Harrison nu a fost mai norocos, evadarea traficantului de droguri fiind una scurtă - el a fost prins la doar trei zile după această filmare, aflându-se acum din nou în custodia poliţiei, conform BBC.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările