VIDEO Pastorul american eliberat din Turcia a fost primit la Casa Albă. L-a binecuvântat în genunchi pe Trump

VIDEO Pastorul american eliberat din Turcia a fost primit la Casa Albă. L-a binecuvântat în genunchi pe Trump

Pastroul Andrew Brunson binecuvântându-l pe preşedintele Donald Trump

La puţin timp după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu din Turcia, pastorul american Andrew Brunson s-a întors în SUA. Ieri a fost primit de preşedintele Donald Trump, care l-a invitat în Biroul Oval de la Casa Albă. Ca mulţumire pentru eforturile preşedintelui american în cazul său, pastorul l-a binecuvântat pe cel mai puternic om din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Preşedintele Donald Trump a spus sâmbătă că eliberarea pastorului american Andrew Brunson, după doi ani de detenţie în Turcia, reprezintă un "pas enorm" în direcţia îmbunătăţirii relaţiilor Statelor Unite cu această ţară, negând însă încheierea unui acord cu Ankara pe acest subiect, transmite Reuters.
 
"Unicul acord, dacă s-ar putea numi un acord, este unul psihologic. Ne simţim astăzi mult mai diferit faţă de Turcia decât ieri şi cred că avem o oportunitate de a deveni cu adevărat mai apropiaţi", le-a spus Trump reporterilor, în cadrul întâlnirii avute cu pastorul Brunson, în Biroul Oval, la Casa Albă.
 
Pastorul american a fost arestat în 2016, după puciul eşuat din Turcia. Autorităţile l-au acuzat atunci de spionaj şi legături cu grupări teroriste. Până recent, statul condus de Recep Tayyip Erdogan a refuzat să-l elibereze, în ciuda presiunilor şi sancţiunilor impuse de Washington D.C.
 
Într-un final, un tribunal din provincia Izmir l-a eliberat din arest la domiciliu, ceea ce a însemnat un succes pentru administraţia Trump, potrivit Daily Mail.
 
„Doamne, te rog să-ţi pogori Sfântul Duh asupra preşedintelui Donald Trump“, a spus Andrew Brunson în timp ce se afla lângă şeful statului american, aşezat pe un genunchi. „Să-i dai înţelepciune supranaturală ca să împlinească toate planurile pe care le ai pentru această ţară şi pentru el“, a adăugat pastorul.
 
Trump i-a mulţumit lui Brunson şi l-a adresat următoare întrebare: „Cu cine aţi votat?“. „Cu dumneavoastră“, i-a răspuns pastorul. Donald Trump a replicat: „Ştiam răspunsul! Ştiam răspunsul!“.
 
„Aş vrea să vă spun că eu mi-am trimis votul în timp ce eram închis“, a precizat Brunson.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările